EOC INFORMÀTICA

SERVEIS PROFESSIONALS

EOC INFORMÁTICA

MANTENIMENT D’IMPRESSORES , EQUIPS I SISTEMES D’IMRESSIÓ

Un dels objectius principals del nostre servei és proporcionar un continu funcionament òptim als equips. Per a aconseguir-ho, apliquem un sistema proactiu de revisions preventives perquè els usuaris notin el mínim nombre d’incidències.

Aquestes accions proactives les realitza el tècnic in situ quan efectuarà un avís, no només soluciona la incidència que ens comunica el departament d’informàtica, sinó que també revisa un check-*list de qualitat, transport i fusió, certificant que aquests punts segueixen en bon estat i ho seguiran durant un temps.

Si el tècnic detecta que pròximament pot arribar a sorgir un problema dels punts a revisar, ell mateix genera un avís per a fer el canvi de peces corresponent i avançar-nos a futures incidències.

Aquest sistema de control diari que efectuem als equips ens permet proporcionar un índex molt baix d’avisos pel volum d’equips i d’impressions que genera.

A més, EOC disposa d’un programari de gestió remota per a monitorar les sol·licituds de tòner, notificacions d’incidències i captura de comptadors. El sistema és capaç d’enviar alertes automàticament en cas que els consumibles o peces com a kits de manteniment, fusores, etc. s’esgotin o estiguin a punt d’esgotar-se. Aquestes alertes es rebran via correu electrònic a les oficines es gestionaran per a donar resposta el més ràpid possible.