EOC INFORMÀTICA

AVÍS  LEGAL

Aquesta pàgina Web és propietat de EQUIPS DOFICINA CATALUNYA, SL amb NIF núm. B60669645 i domicili en Carrer L Espirall 58, bloc 5 local 08720 Vilafranca del Penedès ( BARCELONA ) i Inscrita en el Registre Mercantil de …Barcelona……………..…. en el Tom ..27562….. Lliuro Foli 0050 . Fulla Duplicada 121140……. Inscripció .1 Secció General……. (o, alternativament, registre especial o número d’autorització)

Per a qualsevol consulta o proposta, contacti’ns en l’e-mail: info@eocsl.com
Aquesta pàgina Web es regeix per la normativa exclusivament aplicable a Espanya, quedant sotmesa a ella, tant nacionals com estrangers que utilitzin aquesta Web.
L’accés a la nostra pàgina Web per part de l’USUARI és gratuït i està condicionat a la prèvia lectura i acceptació integra, expressa i sense reserves de les presents CONDICIONS GENERALS D’ÚS vigents en el moment de l’accés, que preguem llegeixi detingudament. L’USUARI en el moment que utilitza el nostre portal, els seus continguts o serveis, accepta i se sotmet expressament a les condicions generals d’ús d’aquest. Si l’usuari no estigués d’acord amb les presents condicions d’ús, haurà d’abstenir-se d’utilitzar aquest portal i operar per mitjà d’aquest.
En qualsevol moment podrem modificar la presentació i configuració de la nostra Web, ampliar o reduir serveis, i fins i tot suprimir-la de la Xarxa, així com els serveis i continguts prestats, tot això de manera unilateral i sense previ avís.